Squadra Tuning - The italian passion for chiptuning

Ce va oferim?

- Solutii complete de optimizare software pentru motoare cu gestiune electronica.

- Consultanta specializata in alegerea celei mai potrivite solutii de tuning pentru masina Dvs.

- Service auto cu personal calificat.

De ce Squadra Corse?

1.
Punem satisfactia clientului pe primul loc. Stim ca fiecare client este diferit, asa cum fiecare masina este diferita. De aceea inainte de a modifica o masina stam intotdeauna de vorba cu clientul, incercam sa intelegem care este stilul lui de condus, care sunt asteptarile lui de la chiptuning si incercam sa-i oferim solutia optima. Fie ca doresti un software optimizat pentru consum, pentru performanta sau pentru liniute, Squadra Corse este alegerea potrivita.

2.
Modificarile noastre tin cont intotdeauna de limitele impuse de producator. Una din regulile de baza ale chiptuning-ului pentru a nu afecta fiabilitatea pe termen lung este aceea de a respecta limitele impuse de constructor. Ce presupune acest lucru?  Presupune, pentru fiecare masina modificata, cunoasterea limitelor mecanice ale componentelor cele mai solicitate (turbina, ambreiaj, volanta, filtru de particule) si adaptarea softului in functie de acestea. Faptul ca noi oferim servicii de chiptuning doar pentru de marcile pe care le cunoastem foarte bine atat din punct de vedere mecanic cat si electronic reprezinta garantia sigurantei maxime in exploatare.

3.
Oferim servicii de cea mai inalta calitate la preturi corecte.Oferim solutii performante la preturi corecte pentru ca tu sa-ti redescoperi masina si sa te bucuri de ea la fiecare drum. Nu avem pretentia de a fi cei mai ieftini (nici nu ne-am propus acest lucru), nici cei mai scumpi nu suntem, dar cu siguranta ne numaram printre cei mai buni!